Orientation

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Navigatie

Bouwen aan het succes van jouw bedrijf.

Zet jouw bedrijf op de digitale kaart en scoor online!
Van kleine campagnes tot een volledig online bereik, wij helpen je bij het opbouwen en onderhouden van jouw op maat gemaakte online campagnes.
 
Online adverteren

Het internet is de dag van vandaag niet meer weg te denken uit het dagdagelijkse leven. Meer dan ooit hebben mensen toegang tot het internet, van de computer thuis tot de smartphone in de hand. Dankzij online campagnes kan je dan ook een heel groot publiek bereiken. Online adverteren is enorm doeltreffend op voorwaarde dat campagnes op de juiste manier opgezet en opgevolgd worden.

 
Content marketing

Vergroot de vindbaarheid van jouw website op zoekmachines als Google en behoud de aandacht en interesse van je bezoekers door jouw website steeds up-to-date en relevant te houden. Het delen van waardevolle informatie met je doelgroep is erg belangrijk, dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een blog of door het delen van relevante media bestanden.

 
E-mailmarketing

Een erg doeltreffende manier om je klanten of prospecten te bereiken is door middel van marketing via e-mail. Het is makkelijk meetbaar, eenvoudig te personaliseren en bovendien ook niet duur.

Je kan in één handig overzicht raadplegen hoeveel e-mails verzonden werden, hoeveel er daadwerkelijk geopend werden, hoeveel mensen vanuit de e-mail doorgeklikt hebben naar jouw website,...

Online scoren?

Maak je afspraak, wij helpen je graag!

Melk? Suiker?
Voor een afspraak verwelkomen wij je graag op ons kantoor, met een lekker kopje koffie!
Moeilijk je te verplaatsen?
Geen probleem, wij komen ook langs bij jou thuis of op kantoor.
 
Google Analytics: Meten is weten!
Google Analytics is een krachtige en onmisbare tool voor het meten en opvolgen alle activiteit en interactiviteit op jouw website en je marketingcampagnes. Hierdoor zijn we in staat om het gebruik in kaart te brengen en in te spelen op trends en opportuniteiten.
Snowbird Analytics: Alles in één oogopslag
Bekijk al jouw website en marketing statistieken in een vereenvoudigd en visueel aantrekkelijk overzicht binnen jouw eigen website.
In het Snowbird CMS kan je eenvoudig al jouw statistieken bekijken en opvolgen, van het totaal aantal bezoekers tot de gemiddelde tijd dat je bezoekers zich op een pagina bevinden.
Conversie-optimalisatie: Kwaliteit over kwantiteit
Conversiemarketing is het voortdurend analyseren, testen en optimaliseren van jouw website. Online advertentiecampagnes lokken veel nieuwe bezoekers naar jouw website, via conversiemarketing kan je het aantal bezoekers dat daadwerkelijk overgaat tot actie of conversie verhogen.