Orientation

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Navigatie

We staan te popelen om voor jou een betere website te bouwen!

Websites bouwen die naast een streling voor het oog ook efficiënt en intuïtief zijn, dat is onze passie.
Wij zorgen er tevens voor dat jouw website er ook goed uitziet en aanvoelt op een smartphone of ander mobiel toestel.
 
Ontwerp

Hoewel een website rond de inhoud draait, is een doordacht ontwerp onmisbaar!
Een bezoeker heeft trouwens al in enkele seconden een beeld geschetst van jouw bedrijf, uiteraard wil je dan dat jouw website de professionaliteit en klasse uitstraalt die bij jouw onderneming past.

Wij verzorgen het ontwerp voor jouw website dan ook met de grootste zorg en oog voor detail.

 
Ontwikkeling

Wij bouwen jouw website volgens de hedendaagse normen en zoeken de ideale combinatie tussen beschikbare standaard oplossingen en maatwerk door onze ontwikkelaars.

Snowbird CMS
Je website aanpassen en up-to-date houden wordt een eitje met het Snowbird CMS. Wij geven je de tools om in een handomdraai tekst, beelden, formulieren en zo veel meer toe te voegen aan jouw website.

Ontdek meer over het Snowbird CMS

Webshop
Wij zorgen er voor dat jouw webshop naadloos aansluit bij de huisstijl van je bedrijf en de sfeer uitstraalt die bij jouw onderneming past.

Het opzetten van een succesvolle webwinkel is een heus project en mag zeker niet onderschat worden. Naast de ontwikkeling voorzien we dan ook de nodige ondersteuning en begeleiding om van jouw webshop een succes te maken!

Responsive
Tablets en smartphones zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij, het internet zit als het ware in onze broekzak, daarom zorgen wij er ook voor dat je bezoekers jouw website niet enkel op een computer kunnen ervaren maar ook probleemloos kunnen bekijken via hun mobiele toestel.

 
Hosting

MonkeyProof heeft zijn eigen servers voor het hosten van jouw website of webapplicatie. Wij werken samen met betrouwbare partners die ons de mogelijkheid geven je een rendabele oplossing te bieden gekoppeld met een snelle service.

Heb je ook een domeinnaam, SSL certificaat, een eigen server (VPS) of dergelijke nodig, wij helpen je graag verder en brengen alles in gereedheid voor jou.
 

 
Marketing

Wie wil je precies bereiken en via welk kanaal?
Dat zijn enkele van de vragen die wij samen met jou zullen bekijken om zo je campagne meer te stroomlijnen, meer relevante bezoekers aan te trekken en ze tot actie te laten overgaan!

Ja! Ik wil wel weten hoe mijn site meer bezoekers kan aantrekken!

Wow, dat ziet er goed uit!

Ik wens een afspraak te maken.

Melk? Suiker?
Voor een afspraak verwelkomen wij je graag bij ons op kantoor, met een lekker kopje koffie uiteraard!
Moeilijk om je te verplaatsen?
Geen probleem, wij komen ook langs bij jou op kantoor.
 
Wist je dat...
  • Websites die niet geoptimaliseerd zijn voor mobiele apparaten niet meer getoond worden in de mobiele zoekresultaten van Google.
  • Bijna 90% van de zoekresultaten afkomstig zijn van Google.
  • Webbezoekers in sneltempo door jouw webpagina's scannen, op zoek naar de informatie die ze nodig hebben.

Snowbird CMS

Je website voorzien van eigen tekst en beeld is nog nooit zo eenvoudig geweest! Wij geven je de tools om in een handomdraai tekst, afbeeldingen, formulieren en zo veel meer toe te voegen aan jouw website wanneer je maar wil zonder dat je daar enige technische kennis voor nodig hebt.
Waarom Snowbird?
We merkten dat de meeste systemen voor het beheren van websites onnodig complex zijn en voor een gewone gebruiker moeilijk werkbaar zijn.

Dat kan beter dachten wij, en het resultaat mag er dan ook zijn! 
 Jouw website voorzien van tekst en beeld is nog nooit zo eenvoudig geweest, je hebt geen technische kennis nodig om  je website zelf up-to-date te houden.

Snowbird werkt heel visueel zodat je meteen kan zien hoe jouw bezoeker je website te zien zal krijgen. Je hoeft dus niet onnodig te wisselen tussen tabbladen of webbrowsers om een voorbeeld te zien.
 
De Voordelen  
  • Eenvoudig in gebruik dankzij de duidelijke en intuïtive interface en bovendien nederlandstalig!
  • Lage leercurve, in enkele stappen ben je op weg met het beheren van jouw website!
  • Veel mogelijkheden en beschikbare modules.
  • Altijd toegankelijk, vanop eender welke locatie.
  • Ons eigen product, we kennen het dan ook vanbinnen en vanbuiten zodat we steeds kunnen inspelen op jouw vraag.

 
Onderhoud
Bij MonkeyProof zitten we niet stil, zo wordt er steeds verder gewerkt aan nieuwe modules en verbetering van het bestaande pakket.
Deze updates worden aan onze klanten aangeboden in de vorm van een onderhoudscontract, zo blijft jouw site doorheen de jaren steeds up-to-date!

Wil je jouw website na enkele jaren wel eens in een nieuw jasje stoppen, dan is dat perfect mogelijk zonder te moeten investeren in een volledig nieuwe site.

Support of aanpassingen op maat zijn ook steeds mogelijk, aarzel dan ook niet om ons hierover te contacteren voor meer informatie.
Apetrots!

Dat zijn we bij MonkeyProof over het Snowbird CMS, we stellen dit dan ook met veel plezier aan je voor. Je kan ons steeds contacteren voor een vrijblijvende afspraak

Bij jou op kantoor?
Geen probleem, wij komen bij je langs.
Bij MonkeyProof op kantoor?
Wij verwelkomen je graag op ons kantoor met een lekker kopje koffie.

Hoe ziet dat er nu uit?

Vanzelfsprekend en gebruiksvriendelijk
Het Snowbird CMS werd opgebouwd met oog voor gebruiksvriendelijkheid. Zo zorgen we ervoor dat alle interactieschermen duidelijk en vanzelfsprekend zijn zodat je meteen aan de slag kan. Het creëren van inhoud is hierdoor eenvoudig en moeiteloos.
Natuurlijke handelingen
Het voelt gewoonweg goed aan. Zo kan je bijvoorbeeld de inhoud van een pagina eenvoudig herschikken door de inhoudsblokken te verslepen naar de gewenste locatie.
Wens je een pagina te verplaatsen naar een andere positie in je menustructuur? Makkie, via de sitemap versleep je de pagina naar de nieuwe locatie en klaar!
Eenheid en herkenbaarheid
Bij het ontwerpen van het Snowbird CMS werd sterk rekening gehouden met de eenheid en herkenbaarheid van de elementen. Je voelt je hierdoor direct thuis in de applicatie waardoor je al snel aan de slag kunt. De knoppen en iconen werden zo gekozen en geplaatst zodat je geen twijfel kunt hebben over hun functionaliteiten.
Een arsenaal aan beschikbare modules
De inhoud van je website bouw je op door middel van verschillende modules.
Zo beschik je over modules voor het invoegen van teksten, afbeeldingengallerijen, video's, Google maps, een blog, formulieren en nog zoveel meer.
Elke module werd zo opgebouwd om met een beperkt aantal handelingen tot het gewenste resultaat te komen.
Aanpassingen doe je op de pagina zelf
Wil je een aanpassing doen aan een tekst of andere inhoud?
Eenvoudig, door met de muis over de inhoudsblok te gaan komen de tools tevoorschijn en kan je de aanpassing dus direct op de pagina doen.

De zoektocht binnen het kluwen van menuutjes en knopjes zoals we bij verschillende andere systemen zien voor het aanpassen van dat specifieke tekstje behoren dus voorgoed tot het verleden!