Orientation

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Navigatie

Van kleine tools tot volledige ERP systemen.

Vereenvoudig je dagelijkse taken zoals planning, facturering, budgettering en zo veel meer.
Webapplicaties bieden veel voordelen en worden op maat gemaakt, wij zorgen ervoor dat de manier van ingebruikname overeenstemt met de manier waarop je binnen jouw bedrijf werkt.
 
Maatwerk

Wij creëren voor jou een op maat gemaakte webapplicatie die de werkwijze van jouw bedrijf aanvult en efficiënter maakt.

Sterke analyse
De basis van elke op maat gemaakte webapplicatie is een grondige analyse. Wij gaan samen met jou aan tafel om te brainstormen over de vereiste aspecten van jouw webapplicatie en hoe we de nodige functionaliteit zo efficiënt mogelijk kunnen implementeren.

Nauwe opvolging
Ook gedurende het opbouwproces van jouw webapplicatie houden wij nauw contact met jou zodat er rekening kan worden gehouden met mogelijke gewenste wijzigingen of toevoegingen.

 
Support

Na de oplevering van jouw webapplicatie bieden wij je uiteraard nog steeds verdere support en kunnen extra aanpassingen of nieuwe modules verwerkt worden in jouw webapplicatie.

 
Hosting en in de cloud

Wij werken samen met betrouwbare partners die een snelle service leveren en ons de mogelijkheid geven jou een rendabele oplossing te bieden voor het hosten van jouw webapplicatie.

Jouw webapplicatie wordt in de cloud bewaard, dat is een verzameling van servers, opslag en netwerksystemen waarin jouw virtuele server draait (VPS).
Jouw server is volledig schaalbaar en de specificatie zoals opslagruimte en werkgeheugen kunnen op elk moment aangepast worden aan jouw noden.

Jouw server bevindt zich in een beveiligd datacenter wat het voordeel geeft dat er snel ingegrepen kan worden bij problemen. Backups worden automatisch op een beveiligde locatie bewaard en je hoeft ook geen rekening meer te houden met het onderhoud van de hardware of het vervangen ervan.

Wow, Interessant!

Ik wens een afspraak te maken.

Melk? Suiker?
Voor een afspraak verwelkomen wij je graag op ons kantoor, met een lekker kopje koffie!
Moeilijk je te verplaatsen?
Geen probleem, wij komen ook langs bij jou thuis of op kantoor.

Case studies

Leerlingenadministratie

Al jarenlang zijn wij een trouwe partner voor de grootste rijschool van het land. Wij beheren en ontwikkelen hun interne applicatie voor het beheer van hun leerlingen, lesgevers, planningen en overige interne administratie.
 

Offerte en planningstool

Voor een grote speler in opleidingen voor industriële brandveiligheid en hulpverleningen bouwden wij een applicatie op maat voor het sterk vereenvoudigen van de interne administratie. De applicatie gaat van offerteaanvraag tot planningen en aanwezigheden tot het aanmaken van attesten.

Sales tool

Voor een internationale speler in de farmaceutische markt ontwikkelden wij een tool voor het ingeven van bestellingen op locatie met automatische orders naar groothandelaars, en een uitgebreide tool voor analyse en rapportering.

Applicatie voor projectbeheer

Voor een instelling van de Europese Commissie ontwikkelden wij een tool voor het beheer van projecten en budgetopvolging.

Hoe ziet zoiets er nu uit?

Het oog wil ook wat
Naast een gebruiksvriendelijke en intuïtieve indeling van de applicatie blijft ook het visuele aspect niet onberoerd. Het gebruik van op elkaar afgestemde themakleuren die op maat kunnen worden aangepast gaan naadloos samen met een strak en moderne interface. Dit resulteert in een krachtige en unieke uitstraling wat het gebruiksgenot ten goede komt.
Duidelijk en gestructureerd
Het bekijken van data wordt op een overzichtelijke en gestructureerde manier opgebouwd waardoor je in één oogopslag meteen alle relevante data ziet.
Herkenbare gebruikservaring
Doordat we de structuur duidelijk en overzichtelijk opbouwen en de plaatsing van elementen of knoppen en de pagina indelingen logisch en doelgericht bepalen, ontstaat een vertrouwde omgeving waardoor je gemakkelijk jouw weg kan vinden doorheen de applicatie.
Zoek en filter gegevens alsof het niets is
Een belangrijk aspect bij webapplicaties, zeker deze met grote hoeveelheden data, is het zoeken en filteren doorheen jouw data. Wij zorgen er dan ook voor dat dit op een erg eenvoudige en doeltreffende manier verloopt zodat je ook heel wat tijd bespaart.