Orientation

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Navigatie

MonkeyProof blogt!

In onze drukke agenda vinden we af en toe toch nog even de tijd om een berichtje te posten.
  08 06/2017
   

  Doccle verstevigt marktpositie

  Doccle is een online administratieplatform waarmee documenten digitaal aangeboden kunnen worden. Samen met de intussen 900.000 actieve gebruikers blijft het aantal organisaties en bedrijven dat documenten verstuurt via Doccle sterk toenemen. Sinds de opstart in 2014 is de groei van nieuwe partners elk jaar verdubbeld.
   
  Uiteraard heeft MonkeyProof hier ook een aandeel in. MonkeyProof zorgde voor de Doccle implementatie van VAB Rijschool, één van de nieuwe Doccle partners.
   
  Niet enkel het aantal partners voor Doccle neemt snel toe, ook de diversiteit aan sectoren is opvallend. Zowel de water- en energiesector, de HR-sector als de ziekenhuissector is al vertegenwoordigd. 
  Andere opstartende samenwerkingen omvatten onder meer OZ, Medialaan, Optimco, Hoya en Cipal.
   
  In het startjaar 2014 van Doccle telde het platform met Acerta, CM, KBC en Telenet 4 sterke partners. Deze werden in 2016 en 2017 gevolgd door eerst 13 en nu 26 actieve nieuwe samenwerkingen.
  In combinatie met de bevestigde partnerships staat de teller op 56 bedrijven en organisaties die documenten nu of in de toekomst digitaal zullen aanbieden via Doccle.