MonkeyProof Digital Architects
Arcoon keukenrenovatie

90%

nieuwe bezoekers

200.000

mensen bereikt via social media ads

136%

meer gebruikers

Hoe Arcoon 136% meer bezoekers kreeg sinds de lancering van hun nieuwe site?

In een notendop… 

MonkeyProof voorzag Arcoon van een gloednieuwe, gebruiksvriendelijke en stijlvolle website. De verwachtingen lagen hoog, maar daar laten we ons niet door afschrikken. Integendeel! De Arcoon site maakt deel uit van een groter inspiratieplatform met o.a. Facebook, Instagram, Pinterest en Google. Onze doordachte contentstrategie en goede opvolging zorgen voor een gelukkige klant.

Wie is Arcoon?

Arcoon, ooit gestart als badkamerspecialist, nu een collectief interieurarchitecten voor tijdloze en op maat gemaakte totaalprojecten. De binnenhuisarchitecten van Arcoon leggen de lat hoog voor elk renovatieproject: keukens, badkamers, tweede verblijven of totaalrenovaties – kwaliteit staat steevast op de eerste plaats. De interieurarchitecten van Arcoon staan bovendien in voor het totaalconcept: van pleister-, tegel- en schilderwerken tot het sanitair en de verwarming. Zo garandeert Arcoon een zorgeloze renovatie.

Ons doel

Een totaalrenovatie van de Arcoon communicatie

Websites zijn vandaag uitgegroeid tot één van de meest basis communicatietools. Zonder website lijkt het soms alsof je bedrijf niet bestaat. Arcoon’s website was aan een grondige upgrade toe, voor deze totaalrenovatie en online communicatie deden ze beroep op onze expertise. Want ook wij leggen de lat hoog.

Arcoon website op mobiel

Onze oplossing

Crossmedia inspiratie

Op de nieuwe website springen inspirerende realisatiebeelden meteen in het oog. Potentiële klanten zien zo meteen wat ze mogen verwachten. De begeleidende teksten loodsen hen door de aanpak van elk project.

Arcoon social post

Deze prachtige beelden krijgen ook een belangrijke functie in de social media. Dankzij een visuele template die volledig past binnen de huisstijl van Arcoon. Bovendien zetten we ook de partners waarmee Arcoon samenwerkt in de kijker. Via Google Ads Search campagnes bereiken we mensen die actief op zoek zijn naar een interieurarchitect.

Als kers op de taart doen we ook aan remarketing op Google Ads Display, Facebook, Instagram en Pinterest. Je blijft niet zomaar top of mind bij websitebezoekers. Gelukkig weten onze online strategen bij MonkeyProof daar raad mee.

Mooie interieurfoto’s van de realisaties zijn één ding. Maar wij gaan verder: regelmatig creëren we een nieuwe case waarin we de gebruikte materialen, werkwijze en samenwerking verder toelichten.

 

Arcoon website

Een topresultaat

Inspiratie smaakt!

Een stijging van niet minder dan 136% gebruikers op de website alleen. Een verbluffend resultaat en dan houden we nog geen rekening met de social media kanalen die tal van interieurliefhebbers en potentiële klanten kan bekoren.

Deel deze case

Zit je met vragen of
wil je meer weten


MonkeyProof logo wit

Stay tuned!
Schrijf je in en krijg al het MonkeyNews.

© 2024 MonkeyProof. All rights reserved.